lauantai 5. heinäkuuta 2014

"Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä — vaikkapa se olisit sinä itse." - Tony Pettito

Edellisen kirjoituksen vastapainoksi täytyy sanoa, että valtaosa ajasta tuon oman pienen taaperon kanssa on kyllä kultaakin kalliimpaa, ei meillä päivät tosiaankaan pelkkää uhmailua ole, päinvastoin.

Onhan tuo rakas uhmakas sisupussini oikeasti ihan valtavan aurinkoinen ja iloa hehkuva persoona, ja mikä voisikaan enemmän äidin sydäntä lämmittää, kuin nähdä oman lapsensa onnellisena, riemuiten pienistäkin asioista.

"Onni on kokemus siitä, että elät jokaisen hetken rakkaudella ja kiitollisuudella." - Denis Waitley 

On ihana nähdä, kuinka tuo pieni ihmisen alku niin avarakatseisesti ja uteliaana tutkailee uusia asioita, innostuu salamavauhdilla ja säteilee ympärilleen iloa, lämpöä, energiaa etc. pelkällä ilmehdinnällään/elehdinnällään, tehden yhteisistä hetkistä ikimuistoisia.

"Onni on itsessään eräänlaista kiitollisuutta." - Joseph Wood Krutch 

Nähdessäni oman ison_pienen_pirpanani iloisena ja hymyilevänä, piirtyy lähes poikkeuksetta myös omille suupielilleni leveä hymy, tekeehän tuo rakas lapseni minusta joka päivä maailman onnellisimman ihmisen. Pieni esikoiseni, hän teki minusta Äidin, enkä tiedä maailmassa mitään äitiyttä parempaa.<3

"..En ollut koskaan ollut äärettömän onnellinen yksinkertaisesta hymystä.
En ollut koskaan istunut myöhään yöllä katsellen nukkuvaa lasta.
Ennen kuin minusta tuli äiti."


"Ei onnea löydä etsien, vaan eläen."

Vaan päivä päivältä tuo rakas pikkuiseni kasvaa ja kehittyy, siksipä haluankin ikuistaa yhteisiä hetkiämme ja retkiämme räpsimällä mahdollisimman paljon kuvia.
Tässäpä muutama kuva meidän muistojen täyteisestä päivästämme Linnanmäellä!






















"Jos haluat tehdä ihmisen onnelliseksi, niin täytä hänen kätensä työllä, sydämensä rakkaudella, mielensä tarkoituksella, muistinsa hyödyllisellä tiedolla, tulevaisuutensa toivolla ja vatsansa ruoalla." - Frederick E. Crane 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti