torstai 3. heinäkuuta 2014

"Keep calm & smile." Tämä on juurikin niitä iltoja...

Phuuh... *Vetää syvään henkeä & laskee hiljaa mielessään* 
"yksi.. kaksi.. kolme.. neljä.. viisi.. kuusi.. seitsemän.. kahdeksan.. yhdeksän.. kymmenen..".

Tämä on juurikin niitä iltoja, kun kaiholla muistelet sitä aikaa kun pirpana oli vielä pieni tuhiseva nyytti, eikä tietoakaan mistään uhmasta..

Tämä on juurikin niitä iltoja, kun hieman "pelonsekaisin" fiiliksin mietit tulevaa, miten sitä tulee toimeen uhmaikäisen ja vauvan kanssa?? Vaan eipä auta, turha sitä on varmaan etukäteen miettiä, päivä päivältä on porskutettava eteenpäin, ja katsottava mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Tämä on juurikin niitä iltoja, ettet tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, miten kiukun ja uhmakkuuden täyteisiä viime tunnit ovatkaan olleet.

Tämä on juurikin niitä iltoja, kun kärsivällisyyttäsi on venytetty ihan äärirajoilleen saakka. Mietit mielessäsi tasaisin väliajoin "keep calm & smile.."

Tämä on juurikin niitä iltoja, kun neiti_isolla_pienellä_pirpanalla ei ole tuntunut mitenkään päin tyytyväiseltä, koititpa keksiä mitä vaan mukavaa/viihdyttävää, niin takaisin saat osaksesi vain huutoa/kiljumista/itku_potku_raivarointia/läpsimistä/karkuun juoksua/ruuan heittelyä etc.
Tämä on juurikin niitä iltoja, kun turhautuneena mietit, mihin unohtuivat opettelemanne käytöstavat/anteeksipyytäminen jne?

Tämä on juurikin niitä iltoja, kun kumppanisi on iltamyöhään saakka töissä, joten kauppareissusta yms. on selvittävä väsymyksen, loppuraskauden vaivojen ja edellämainitsemieni pirpanan osoittamien uhma_puuskien saatteelemana, ympäröivien ihmisten kyseenalaisten katseiden alaisena, aivan kuin eivät ennen olisi ko. iässä olevaa taaperoa tavanneet.

Tämä on juurikin niitä iltoja, kun huokaiset syvään ja hartaasti helpotuksesta, kun kello näyttää pirpanalle nukkumaanmeno aikaa. Iltapesujen yhteydessä napsautat saunan päälle ja odotat malttamattomana pääseväsi rentoutumaan ja purkamaan päivän ärrin_murrin_mökötys_saldosi löylykauhan mukana sihisevälle kiukaalle. Ja tämän jälkeen käpertymään pehkuihin, mielessäsi yksi ajatus, "kumpa huomenna olisi edes aavistuksen vähemmän uhmakas päivä".

Tämä on juurikin niitä iltoja, että vaikka kuinka ketuttaisi ja stressaisi, niin peitellessäsi pienen uhmailijasi sänkyynsä, niin tämän tokaistessa "Hyvää yötä, raka sinujaa, pusu äitille!", sydämesi on pakahtua rakkaudesta ja v*tutuskäyrä lähtee taianomaisesti laskuun. <3


.. Kuulostaako tutulta? Minusta kuulostaa.. Nyt painun sinne saunaan lataamaan vähän akkuja!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti