keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lumi suli, Kevät tuli.

Vihhdoinkin kevät tekee tuloaan, säät ovat olleet melko suotuisia, aurinko on paistanut ja lämpöä on piisannut. :) Muutamaa viileämpää päivää lukuunottamatta.. Jes! Minä olen niiiin kevät-kesä-ihmisiä! Kevään mittaan aina talven väsymys ja muutenkin vähän kaamosmainen alakuloinen olotila on tipotiessään, ja näin ollen olen ihan kuin uusi ihminen. Iloa ja energiaa täynnä!

Raskaudenkin suhteen ollaan jo viidennellä kuulla, huh, miten tämä aika voi näin vauhdilla rientää!!! Viikonloppuna näkyi ensimmäistä kertaa masukin monotukset masun läpi, kun makoilin selälläni.<3 Hih. Hassua miten kaikki tuntuukin olevan niin "uutta ja ihmeellistä", vaikka kyseessä onkin jo toinen lapsonen!
Mieltä tosin hieman vaivaa nousuun lähtenyt paino.. Alkuraskaudessahan olin ihan onneni kukkuloilla kun paino laski muutaman kilon, mutta nyt on paino noussut jotakuinkin lähtöpainoon takaisin. Eli tästä lienee taas suunta vaan ylöspäin.. Kauhulla odottelen tuleeko taas se +25kg, niinkuin esikoisesta. Toivoisin että paino nousisi max. sen +15kg, mutta nähtäväksihän se jää.. Ja toki yritän ajatella myös positiivisesti, että kiloista huolimatta lopussa se kiitos seisoo ja odotus palkitaan mitä parhaimmalla lahjalla! Ja sitten syksyllä voikin ottaa tavoitteeksi kesäkuntoon -15. ;)

17+0, muutama viikko puoliväliin ja rakenneultraan!! <3
Kevät ja kauniit säät ovat saaneet tämän mamman taas innostumaan valokuvailusta, tässäpä muutama otos, kun ollaan neiti Ison_Pienen_Pirpanan kanssa käyty vähän kuvailemassa..


Voiko olla jotain suloisempaa kuin nukkuva pieni ihminen?<3:')



















Keväiset terkut kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti