torstai 27. maaliskuuta 2014

Älä täytä elämääsi pelkillä vuosilla, täytä vuodet elämällä.

Viikonloppu meni oikein mainiosti, perjantaina neti Iso_Pieni_Pirpana lähti yökyläilemään "mummulaan" ja meillä oli isomman murun kanssa kahdenkeskeistä laatuaikaa!



Olimme isomman murun kanssa ihan vaan kotosalla, teimme pizzaa, saunoimme, katsoimme Pahat Pojat ja ihan vaan olimme ja rentouduimme. Nukkumaan mennessä iski tälle hormonihirmulle kova ikävä pirpanaa, eikä itkultakaan vältytty, pakko oli napata neidin unipupu kainaloon! Mutta kyllä se uni viimein vei mukanaan, aamulla nukuimme myöhään ja joimme aamukahvitkin oikein pitkän kaavan mukaan! ;) Oli ihanaa ihan vaan olla ja rentoutua, mutta voi kuinka olikaan ihanaa hakea oma pirpana kotiin yökyläily-reissultaan!

"Herääminen on aina paras hetki vuorokaudesta.
Olitpa kuinka väsynyt tahansa, tunnet sisimmässäsi, 
että mitä tahansa voi tapahtua.
Vaikka mitään erikoista ei tapahtuisikaan, 
se ei haittaa pennin vertaa.
Mahdollisuus on olemassa. Se riittää."

Viikonloppuumme mahtui muutakin, säät eivät olleet kovin suotuisia täälläpäin, joten päätimme viettää sadepäivää niinkin hauskoissa merkeissä, kuin HopLopissa! Reissu oli meidän perheelle ensimmäinen laatuaan, ja voi kuinka mukavaa meillä olikaan! ;) Ei vaan meinannut "vanhan" kunto ja apinantaidot enää olla ihan parhaimmillaan.. Hehheh. Neiti Iso_Pieni_Pirpana nautti pallomeressä "uiskentelusta", isojen kiipeily labyrintissä seikkailusta, liukumäissä laskemisesta, trampoliinilla pomppimisesta jne ihan täysillä!


 "Tärkeintä elämässä ei ole se, että näemme sen mitä on jossakin kaukana, 
vaan se, että teemme sen mikä on suoraan edessä."
- T. Carlyle-

 "Elämä ei ole ne päivät jotka ovat menneet, vaan ne päivät jotka muistamme."
 "Hymy, jonka annat, palaa aina luoksesi."



Viikonlopun jälkeen olikin edessä uusi viikko, pirpanalla hoidon merkeissä, äidillä toinen viikko työkokeilussa päiväkodissa. Rankkaahan tuo meinaa olla koko päivä ensin töissä pienten ryhmässä ja sitten vielä kotona hääriä oman taaperon kanssa, mutta eiköhän tähänkin totu! ;)

Ihanaa piristystä toi erään pitkän työpäivän jälkeen, kun pirpanan kummit tulivat vierailulle, mukanaan pirpanalle pari yllätystä, IHAN UUDET ISOJEN TYTTÖJEN CONVERSE-TENNARIT & BabyBorn-NUKKE!!! Kyllä neiti olikin riemuissaan! Ja äiti ehkä himpun verran "kade", kun itse ei lapsena kyseistä nukkea ikinä saanut, ja nyt meidän tyttö sai sellaisen jo alle kaksi vuotiaana!
Mutta voi tuon tytön riemua, kun päässyt uutta nukke-vauvaa hoivaamaan/syöttämään/juottamaan/pissattamaan/vaihtamaan vaippaa ymsyms!






















Pakko tähän loppuun vielä päräyttää kuva toissapäivänä otetusta raskausmasusta, joka on muuntautunut ihan hassun muotoiseksi!

16+0.
AINIIN!!! TÄÄLLÄ ON NYT PARISTI JO TUNNETTU MASULAISEN LIIKKEET MASUN LÄPI KÄMMENELLÄ MASUA PAINETTAESSA!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti