maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pöpöä pöpön perään, silti me aurinkoisin mielin odotellaan kevättä ja tulevia elämänmuutoksia.

Ensin oli viikon enteroa, heti perään pukkasi kova rohiseva yskä, joka yltyessään saa välillä oksennuksenkin lentämään ja samaan syssyyn vielä vauvarokko. Eipä tässä vielä kaikki, vaan kahden viikon sairastelun päätteeksi tuli "bonuksena" vielä korvatulehdus. Voi meidän pientä raasua, silti niin reippaasti jaksanut kipeänäkin!
Yskäänhän ei näin pienellä suositella sen kummepia yskänlääkkeitä tms rohtoja, joten ollaan turvauduttu ihan perinteiseen kotikonstiin, lusikalliseen juoksevaa hunajaa aina silloin tällöin, ja kyllähän tuo tuntuu ysköksiä hieman rauhoittavan. Toinen kotikonsti on pitkät suihkut joissa neiti saa rauhassa hengitellä höyryä, ja tämäkös onkin meidän vesipedolle ollut mieluista hommaa!

Onkos muilla käypiä kotikonsteja näiden pienten murujen flunssa-oireiden hoitoon? Vinkkejä otetaan vastaan!

Mainuttakoon, että eipä äippäkään selvinnyt neidin sairastelusta ihan oireetta, vaan nyt täälläkin nokka ihan tukossa, poskipäitä kuumottaa ja tuntuu kovaa paineentunnetta ja hampaitakin vihloo, minulla siis lähes poikkeuksetta flunssan ja nyt varmasti katupölyn tuomien allergiaoireiden yhteydessä iskee poskiontelontulehdus. Hassua kun pieni jaksanut olla niin reipas koko sairastelun ajan, mutta kun itselläni on vähän nuhaa niin jo olisin valmis vajoamaan peittovuoren alle horrokseen. ;)
Nyt vielä näin raskaana ollessa sairastelu on kyllä ihan sietämätöntä, kun ei voi käyttää nenäsumutteita tms. oireita helpottavaa!

"Kohtuus kaikessa - kohtuudessakin."

Tänään käydään neidin kanssa kontrollissa kurkkaamassa korvien tilanne, katsotaan määrätäänkö uusi ab-kuuri.. Samalla meinaan minä pyytää että katsotaan omien poskionteloitteni tilanne. Jokohan kohta oli meidän osaltamme hetkeksi sairastelut sairasteltu..

vauvarokon aikana maistuu onneksi jo herkut! ;) "Leffaeväänä" naksuja ja pillimehua.


Viikonloppuna käytiin anoppilassa/mammalassa maaseudun tuntumassa, ihana päästä pois täältä kaupungin hulinasta, ja neitikin nautti kun pääsi vähän pois kotinurkista! Todella reippaasti pieni köhivä nuhanenä jaksoi hoitaa mammalan koiria, grillata makkaraa, ihmetellä jäiden lähtöä joen pinnalta, saunoa ja touhuta kaikennäköistä.

MaGGaraa.

Kevään odottelua ja makkaranpaistoa laavulla..

Landepaukut ;)

Iloinen "Koijjan" hoitaja
























Ison_Pienen_Pirpanan uusimmat lempparit ;)

"Hamttei"
















Kevät
"Se pulppuaa purona puitten alla
se livertää leivona taivahalla.
Se sinkoaa silmiini säihkyvän säteen
se kasvattaa kukkasen kulkijan käteen.

Se laineena laulaa, se käkenä kukkuu,
se itkee ja nauraa, valvoo ja nukkuu.
Se utuisen unelman onnesta antaa
se lempeä lupaa, se kaihoa kantaa!"
- Annika Kujala












































"Tulevaisuus ei ole jokin paikka,
johon olemme menossa,
vaan paikka, jonka me luomme.
Polkuja tulevaisuuteen ei löydetä,
vaan ne tehdään."
-John Schaar -

Empäs muuten olekkaan vielä tainnut muistaa mainita, että minulla alkaa ensi maanantaina muutaman kuukauden työkokeilu päiväkodissa! Todella malttamattomana odottelen jo että pääsee kunnolla työn touhuun. Työkokeiluun päädyin siis siksi, että se edistänee ja haaveitani lukea itseni lähihoitajaksi/sosionomiksi tulevaisuudessa, nopeuttaen samalla opintojen kulkua, kun saa vähän hyväksiluettua jo käytyjä harjoitteluita varhaiskasvatuksen parissa. :) Rankkaahan siitä varmaan tulee työskennellä pienten lasten parissa, kun on kotonakin oma pieni taapero, mutta kyllä sitä ihminen unelmiensa eteen jaksaa uurastaa! ;)

"Timanttisi eivät ole kaukaisilla vuorilla
eivätkä etäisissä merissä
ne ovat takapihallasi
jos vain osaan niitä sieltä etsiä."
-Russel H.Conwell

Kylläpä on ollut ihana herätä aamuisin, kun on katsonut ulos ikkunasta ja nähnyt kauniin kevät-auringonnousun.
Pian on siis kevät, jota seuraa lämmin värienkirjoinen kesä ja tämän jälkeen vihdoinkin syksy, ja saamme pienen pikkusiskon tai -veljen perheeseemme!! Uskomatonta, että kuuden viikon päästä ollaan jo puolivälissä raskautta, kylläpä aika rientää ihan siivillä. <3

"Menneisyys on viisautta varten,
nykyhetki kuuluu toiminnalle,
mutta ilolle on varattu tulevaisuus."
-Benjamin Disraeli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti