torstai 13. maaliskuuta 2014

Elämä on sipuli, kuorit sitä kerros kerrokselta ja välillä itket. - Carl Sandsberg

"Hyväksy ne asiat, joihin kohtalo sitoo sinut, ja rakasta niitä ihmisiä, jotka kohtalo tie polullesi, ja tee tämä koko sydämestäsi."
- Marcus Aurelius

Ikävä. En tiedä johtuuko tämä raskauden aiheuttamista hormonihuuruista, vai mistä, mutta viime päivinä mieltäni on kalvanut ikävä. Ikävä ihmisiä, jotka ovat/ovat olleet osana elämääni, mutta syystä tai toisesta emme tällä hetkellä ole juurikaan tekemisissä. Näihin ihmisiin olen nyt koettanut ottaa yhteyttä, lämmitellä erkaantuneita välejä, koska kaipuu heitä kohtaan on niin kova, etenkin yhtä tiettyä henkilöä kohtaan. 

Lisää kuvateksti


Sielunystäväni, luottoihmiseni, sinä joka olet vuosia tukenut ja kuunnellut minua, yhdessä olemme jakaneet ilot ja surut. Välillämme oleva yhteys on jotain ainutlaatuista, jotain mitä en koskaan ennen ole kenenkään muun kanssa tuntenut. Sinä tuot aina hymyn huulilleni, pelkällä läsnäolollasi. Upeat taivaansiniset silmäsi huokuvat rehellisyyttä ja aitoa välittämistä, niihin katsoessani minun on turvallinen olo, tiedän että sinuun voin aina luottaa, olet uskomattoman hyväsydäminen ihminen.

"Hymy on lyhin etäisyys kahden ihmisen välillä."
- Victor Borge

Kyyneleet vierähtävät poskelle, kun muistelen mitää kaikkea olemme yhdessä kokeneet. Kumpa voisin nyt kurottaa käteni ympärillesi, halata sinua pitkään, olla vaan, ja nauttia yhteisistä hetkistä, joita nykyään on aivan liian harvoin. 
Samoja ajatuksia mielessäni pyöri jo esikoiseni raskausaikana, sitä ennen olimme vielä niin kovin läheisiä, lähes erottamattomia. Nyt mietinkin, kasvattaako tämä toisen lapsen saaminen kuilua välillämme entisestään. Pelkään, että menetän sinut kokonaan. Vaikka tiedänhän minä, että olet onnellinen puolestani, etkä sinä ikinä unohtaisi minua kokonaan. 

"Ihmiset valitsevat eri teitä matkallaan täyttymykseen ja onneen. Vaikka he kulkisivat eri tietä kuin sinä, he eivät välttämättä ole eksyksissä."
- H. Jackson Brown, Jr.
Meillä vaan on nykyään niin erilaiset elämäntilanteet, että yhteisille hetkille ei tunnu löytyvän aikaa. Mutta onneksi on sentään muistot, ne lämmittävät mieltä, kun ikävä puristaa rinnassa. "Ei ikuisuus, ei vuodetkaan, ei mikään meitä erota.."

google kuvahaku ikävä

google kuvahaku ikävä
"Elämäsi ei muodostu päivistä jotka ovat menneet, vaan päivistä jotka muistat."
- Pavlenko






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti