perjantai 21. maaliskuuta 2014

Rahan menoa ei voi estää, mutta haitanneeko tuo.

Tänään meidän koko perhe on viettänyt vapaapäivää, joten hurautettiinpa sen kunniaksi vähän shoppailemaan! ;) Ennen shoppailua piti tietenkin käydä Hesburgerissa syömässä, eihän kauppoja nälkäisenä jaksa kierrellä! Neiti Iso_Pieni_Pirpana oli niin ylpeää tyttöä, kun sai ihan oman hampurilais-aterian, vaikkakin hamppari oli ilman majoneesia ja ruokajuomaksi tuli maito! Hyvin tuntui vähän erilainenkin ruoka neidille uppoavan.

Syömisen jälkeen suunnattiinkin sitten ruokakauppaan, ja yöks, eipäs oltu ainoat, jotka olivat puolilta päivin päättäneet lähteä ruokaostoksille. Kauppa oli siis tupaten täynnä. Ruokakaupassa mielessäni olivat tärkeimpinä ostoksina seuraavat neljä juttua
-huuhteluaine (meillä on yksi vakkari, joka on niiiiiin parasta), 
-minulle roll on dödö (en koko alkuraskaudessa voinut käyttää laisinkaan dödöä kun kävi niin etomaan pelkkä ajatuskin hajusteista, ja nytkin ostin varmuuden vuoksi sprayn sijaan tuon roll on:in joka ei pölähdä)
-Simaa, sitä olen jo pitkään himoinnut!! &
-Neiti Isolle_Pienelle_Pirpanalle magneetti-piirustustaulu
Siinäpä siis ne tärkeimmät, toki siis neljä kassillista muutakin ruokaa ja rompetta sieltä kaupasta tuli hamstrattua.. :D Kaksi Libero-vaippapakettia ostettuamme saimme kaupanpäällisiksi vielä hienon Lego-kirjan, ja siitäkös meidän pirpana riemastuikin! ;)







Kun ruokaostoksista ja kassajonosta oli selvitty, suuntasimme autolle ja hurautimme läheiseen Lastentarvikeliikkeeseen, josta hain ilmaisen Baby Boxin (pieni lahja odottavalle äidille/tulevalle lapselle). Ja voi mitä sieltä paketista löytyikään...
-Pikkuruiset raitasukat (Lindex)
-Body kokoa 56 (Lindex)
-Ruokalappu (Me&I)
-Vauvan ensi sävelet-cd
-300 ilmaista pampers kerho-pistettä
-Alennuskuponkeja &
-Näyte uudesta, pissaamisen myötä siniseksi 
muuttuvasta pampers mini vaipasta. :).




HOX!!! Eli siis Kaikki odottajat, suosittelen surffaamaan internetsivulle http://babybox.fi/ ja tilaamaan itsellenne ilmainen Baby Box!



Ja lopuksi vielä sain kuin sainkin tuon minun ukkoni viemään meidät eräälle mielestäni parhaalle lastentarvike-kirpparille, päälimmäsenä ajatuksena bongata meidän Isolle_Pienelle_Pirpanalle koon 86 paitoja! SIIS KOON 86 PAITOJA!!! MISSÄ ON MEIDÄN PISKUINEN VAUVA?! :')
Ja kyllähän sieltä kirpparilta muutaman paidan lisäksi vähän muutakin tarttui mukaan! Mutta silti alle 15€:llä kaikista ostoksista selvittiin! Minähän olen tunnetusti kirpparilla tosi pihi, ja kaikki seuraavista tuotteista maksoi siis max. 2€/kpl ;)
Mukaan kirpparilta tarttui,
-Uudenveroinen kypärämyssy (Reima)
-Uudenveroiset pinkit kevät rukkaset (Lassie)
-Uudenveroiset pastellisen vaaleanvihreät sormikkaat (Kivat)
-Uudenveroinen Helle-lippis (H&M)
-Pinkki/punainen kaksipuolinen Helle-/kalamies-hattu (Polarn O. Pyret)
-Uudenveroiset vaal.pun. vuorelliset kevät-tennarit
-Uudenveroinen Lila raidallinen neule-tunika (Name It)
-Punainen uudenveroinen trikoopusero (KAXS Lindex)
-Raidallinen trikoopusero (Lindex Baby)
-Lila trikoopusero (Zara Baby)
-Ääntelevä apinapehmo ilmaiseksi (tuli ihan oma lapsuus mieleen)
-Pieni halinalle-pehmo ilmaiseksi (neiti ei suostunut luopumaan)
-Pieni muumipeikko pehmo-avaimenperä (Moomin)





Eli siis tänään on ollut rahan menon täyteinen päivä, mutta kyllä vaan oli ihana ihan ajan kanssa olla oman perheen kesken vähän liikenteessä.
Ulkonakin alkaa eilisen lumimyräkän jälkeen taas näyttämään aavistuksen keväisemmältä, ehkä ne leskenlehdetkin sieltä pikkuhiljaa pilkistävät tien pientareilta!
Meille on tiedossa vähän erilainen viikonloppu kuin tavallisesti, neiti Iso_Pieni_Pirpana lähtee nimittäin tänään "mummulaan" yökylään ja me vietetään ukkokullan kanssa vähän kahdenkeskeistä laatuaikaa!!! Vaan nyt jo mietityttää että kuinkahan sitä saa nukutuksi, kun tietää, ettei meidän neiti ole aamulla kuiskimassa korvaan "Ääitii Ääitii..". Heh.

Ainiin, pakko tähän loppuun vielä mainita, että näinpäs eilen pitkästä aikaa sitä taannoin mainitsemaani sydänystävääni! Kylläpä oli ihanaa ja mieltä virkistävää päästä kaksisteen kahvittelemaan, jakamaan kuulumisia ja ihan vaan höpöttelemään kaikkea mahdollista.<3

Kylläpäs tästä tulikin sekava teksti, mutta näihin sanoihin lopetan tämän jaaritteluni tältä erää, ja
TOIVOTAN KAIKILLE OIKEIN IHANAA JA AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!

4 kommenttia:

  1. Mä oon ihan kauhulla kattellut, kun ihan pienille vauvoille annetaan hamppariaterioita! Toki teidän tyttö on jo vähän isompi. Oon siis nähnyt, että selvästi alle 1 vuotiaat saa jo maistiaisia hampurilaisista. Ite en halua sitä meidän tytöille opettaa ja toivottavasti pysyn kannassani tulevaisuudessakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin olen tosi tarkka ollut mitä tuo tyttö suuhunsa pistää, yleensä onkin omat eväät ollut mukana, mutta nyt sai maistaa :) Ja tosiaankaan ei itselläkään kävisi mielessä että alle vuoden ikäinen tuollaista ruokaa tms karkkia yms saisi, niinkuin jotkut tekevät että antavat kaikkea jo ihan pienelle.. :P Meillä herkkua on hedelmät, rusinat yms ;)

      Poista
  2. Oi tommonen minipiirtotaulu olis kätevä automatkoille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tuo on kyllä kiva kun niin helppo pakata aina matkaan mukaan! :)

      Poista