maanantai 17. helmikuuta 2014

Sanon sinulle vielä kerran, Rakastaa, ehkä sillä saan sut henkiin palaamaan..

Ja taas on yksi vuosi vierähtänyt, 
ilman sinua Äiti (k.18.2.2002), ikävä on kova. ♥:'(


Muistan vieläkin viimeisen iltamme yhdessä, kuinka pelasimme yhdessä afrikantähteä, ja pelin lopuksi tokaisit 
"tämä on sitten viimeinen kerta kun pelaamme..", 
joka ikinen päivä siitä lähtien olen miettinyt, että voi kunpa olisin vaan ymmärtänyt mitä sinä sanoillasi tarkoitit. 

Mutta enhän minä sitä silloin ymmärtänyt, alle kymmenen vanha kun olin, pieni tyttönen vasta..
Pieni tyttönen jäi sinua kaipaamaan, pieni tyttönen jäi vaille äidin hellää syliä, opastusta, tukea ja turvaa. Niin kauan toivoin, kaiken olevan vain pahaa unta, josta vihdoin heräisin ja sinä olisitkin jälleen luonani.. Mutta vielä kahdentoista vuoden jälkeenkään niin ei ole käynyt.
Seuraavaa kappaletta kuuntelin ja lauloin sinne taivaisiin päivittäin, pitkään poismenosi jälkeen, toivoen että saisin sinut takaisin luokseni..

Tiedänhän minä, että olet nyt oma rakas suojelusenkelimme siellä pilven reunalla, sieltä sinä johdat meitä oikeaan suuntaan, suojelet meitä pahalta ja pidät huolen että meillä on hyvä olla. Kenties iltaisin tulet näkymättömässä muodossasi luoksemme, annat hyvän yön suukon poskelle, valvot vierellämme ja pidät pahat unet loitolla..
Tiedänhän minä, että edelleen voin sinulle puhua kaikesta, kertoa kuulumisia ja kysyä opastusta, sinä kuuntelet ja opastat oikealle tielle, vaikkakin ilman sanoja.. Tiedänhän minä, että sinä olet aina läsnä, varmasti olet ollut läsnä nuoruusvuosinani, itsenäistyessäni, esikoiseni raskausaikana, tämän syntymässä, ristiäisissä, juhlissa, niin iloissa kuin suruissakin ja nyt olet varmasti läsnä, varjelemassa tätä toista pientä masuilijaa, jolla meitä on siunattu. <3

Tämä raskausaika tuo muistoja ja tunteita pintaan, lähes joka yö näen unta, että olet täällä luonamme, käymässä kanssani läpi tätä elämää mullistavaa kokemusta kun minusta tulee jo toistamiseen äiti, ja siinä samassa seuraten kanssani viereltä kuinka rakas esikoiseni varttuu päivä päivältä upeammaksi ja valloittavammaksi persoonaksi, oppien jatkuvasti kaikkea uutta.. Voi kunpa kaikki olisikin totta, ja saisit täällä maan päällä ja nauttia lapsenlastesi läheisyydestä. <3


"Käy enkeli vieressäs
taivaan rantaan,
on kulkusi kevyttä, jalkasi kantaa.
Et suruja tunne taivaan tiellä, 
on monet rakkaat vastassa siellä.
Sinä elät myöskin keskellämme,
koska säilyt aina sydämissämme."

Neiti iso_pieni_pirpana & masukki vilkuttavat suojelusenkeli-mummulle sinne taivaan rantaan!♥

4 kommenttia: