keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sisustus-kärpäsen puremasta puhtia

Eilen iski hirveä vimma alkaa vihdoin sisustelemaa tätä meidän kämppää kuntoon, muuton jäljiltä kun seinällä on vasta pari hassua hyllyä ja jokunen taulu, muutoin on vielä aika kolkon näköistä vaikka jo ennen joulua muutettu.. Etenkin ison_pienen_pirpanan huone on aika laittaa kuosiin! Siispä nokka kohti ikeaa, tällä kertaa enimmääkseen katselemaan, mutta kyllä sieltä jotain lähti matkaankin..

Ennen lähtöä vähän siskon-makkara soppaa kitusiin, että jaksaa kierrellä kaupoilla!


Hainpas shoppailuseuraksi ison_pienen_pirpanan kummin ja tämän avokin, eipä päästy edes ikealle asti, kun meidän auton lämpömittari humpsahti miltein tappiinsa, eikä siinä ollut aikailemista vaan tukka putkella lähimpään motonettiin hakemaan jäähdytysnestettä! HUOM. Itselläni ajokortti ollut n. kuukauden ja matkaseuralaisillani ei ole korttia laisinkaan, ja itse en ollut aikaisemmin edes kurkannut meidän konepellin alle.. Mutta kyllä nämä sisukkaat emännät saivat kuin saivatkin pienen säädön ja sählingin jälkeen oikean nesteen ostettua, konepellin avattua ja lorautettua nesteet vielä oikeaan säiliöönkin! ;)

Ja eikun hommiin!

"Työnjohtaja! ja alainen ;)
























Ja kun auto saatiin taas toimintakuntoon niin matka voi jatkua kohti shoppailurintamaa!
Kaikkia ihania sisustusideoitahan sieltä Ikealta löytyi, mutta pidin itseni aisoissa, eihän kaikkea tarvitse samalla kertaa ostaa, hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty?! Hillitsin siis shoppailuhimoni vaikka kaikkea olisikin tehnyt mieli hamstrata, nyt kuitenkin pääasiassa suunniteltiin neidin huoneeseen jotain uutta..
Mutta siis kotiin tuli, uudet keittiön väimaailmaan sopivat tiskiharjat, meidän makkarin väreihin passaava viltti & ison_pienen_pirpanan huoneeseen 2x2 expedit hylly leluille!

Olihan se jo aika vaihtaa joulun väriset tiskiharjatkin uusiin! ;)

Meidän makkarin päiväpeitolle kaveriksi viltti!

Neidille hylly!

Neidillä on niin pieni huone,
että tämä hylly tekee kyllä roimasti leikkitilaa huoneeseen!


Tänään olisikin sitten luvassa uutta reissua ja uusia hankintoja, Ikea-reissu prt.2! ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti