tiistai 15. lokakuuta 2013

"Todellista onnea ei saavuteta mielihyvän tavoittelulla, vaan olemalla uskollinen arvokkaalle päämäärälle. — Helen Keller

"Syvällä jokaisen sisällä on suuruuden kipinä, joka voidaan lietsoa innostuksen ja saavutusten liekeiksi. Kipinä ei tule ulkopuolelta, vaan on itsessäsi."
— James A. Ray

Tänään minulla oli jo seitsemäs ajotunti, ja hyvinhän se ajaminen alkaa pikkuhiljaa luistamaan, kunhan vaan tsemppaan ja jaksan uskoa itseeni. Eilisellä ajotunnilla minulla oli hankaluuksia mäkilähdön kanssa, mutta tänään sekin sujui kuin rasvattu
Vielä minusta kunnon kuski muovaillaan

"Äitini teki selvän eron saavutuksen ja menestyksen välillä. Hän sanoi, että saavutus on tietoisuutta siitä, että olet opiskellut ja työskennellyt lujasti ja tehnyt parhaasi. Menestys on sitä, että muut ylistävät sinua. Tähtää aina saavutukseen ja unohda menestys."
— Helen Hayes

Ensi viikolla olisi luvassa liukkaan radan suorittaminen, ja sitä seuraavalla pimeän ajon simulaattori... Vähiin käy ajot ennen kuin loppuu, inssi se jo pikkuhiljaa häämöttää horisontissa. Jaiks.


"Onpa hienoa että kenenkään ei tarvitse odottaa hetkeäkään voidakseen alkaa tehdä maailmasta parempaa."
— Anne Frank

Isäni tuli tänään käymään kihlajaiskahveilla, joten päätinpä aamulla leipaista appelsiini-suklaa-mokkapala-muffinsseja.. Noh, muffarit kyllä onnistuivat, jos ei oteta huomioon kuorrutusta joka ihanan kuohkean koostumuksen sijaan oli melkoista lirua, ja mokkiksista tuli niin kehnon näköisiä ettei niistä kehdannut ottaa edes kuvaa... Olinhan visioinut mielessäni jotain aivan muuta.. :D Mutta mikä tärkeintä, maku oli kuitenkin oikein hyvä, joten pointsit siitä.. ;)

Asiasta kolmanteen, Pikkuneidille oli tuossa iltasella hämmästeltävää, kun äidin hiustenväri muuttui melko radikaalisti. Jääköön uusi väri vielä toistaiseksi yllätykseksi.. ;) Mutta kerrottakoon sen verran, että itse olen enemmän kuin tyytyväinen!

Tällä hetkellä en meinaa pysyä pöksyissäni, menen nimittäin huomenna laitattamaan ripsienpidennykset!! Viime kerrasta onkin vierähtänyt vuosi jos toinenkin. 
Ihanaa päästä välillä jonkun muun kuin itsensä tälläämäksi
Huippua kun pian ei tarvitse enää tuhlata aikaa tälläämiseen kun näyttää alati jokseenkin edustukuntoiselta räpsyttimien kanssa!!! Eipä sen puoleen, että enhän minä nykyäänkään laittaudu kuin ehkä kerran-pari viikossa..
No mutta siis, huomenna luvassa kuvaa uusista räpsyttimistä, ja kenties uusi hiusvärikin välähtää jossakin kuvassa.. ;)

Huomiselle olisi ohjelmassa myös mm. kummitytön kanssa touhuamista, mahdollinen Ikea-reissu (jaiiiiiiks...), 
ja ruuaksi meinasin väsätä Siskonmakkara-soppaa!! Enpä ole ennen moista pöperöä kokkaillut, saapi nähdä mitä siitäkin oikein tulee.. Heh, no ei vaiteskaan, väitän olevani melkoisen kohtalainen kokki, tai eipä ainakaan tule mieleen milloin joku olisi kokkailuistani jotakin negatiivista sanonut..

Pakko tähän loppuun vielä lisätä pari megasupersöpöä kuvaa meidän neidistä tältä päivältä kun toinen dyyppasi äidin pipoa, ihana pieni, maailman rakkain "Hippie-Girl"!


Ps, Olen Super-Onnellinen ja Kiitollinen ihanasta elämästäni ja kaikista rakkaimmistani!<3


"Onni on mielentila, asenne, ja jollei sitä opettele ja harjoittele tässä hetkessä, sitä ei koskaan koe."

— Maxwell Maltz

"Gangsta"-baby.

pieni höpönassu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti