torstai 17. lokakuuta 2013

Oikein onnistunut ostosreissu.

"Älä kulje edelläni, en ehkä seuraa. Älä kulje takanani, en ehkä johda. Kulje vierelläni ja ole ystäväni." - Albert Camus


Tänään kulutimme aikaa parhaan ystäväni ja pienten tyttöjemme kanssa pyörien tunti tolkulla liikenteessä, ensin lastenvaate-kirpputorilla ja myöhemmin vielä kaupoilla..

"Ajan tuhlaaminen on tärkeä osa elämää."


Kirpparilta saaliikseni sain pikkuneidille ihanat pinkin uudenveroiset kumisaappaat, kokoa 19 eli passaavat oikein hyvin nyt syksyisiin ulkoleikkeihin. Mukaan tarttui myös valjaat, hihaton college-huppari, reiman suloinen syys-pipo, uudenveroinen sekin. Näihin ostoksiin ei rahaa palanut kuin vajaan kympin verran.

Muilta kaupoilta mukaani tarttui parit leggarit (toiset ihan perusmustat ja toiset army-kuosiset), jostain syystä minulla ei leggarit kestä ehjänä kuin tovin kunnes johonkin ilmestyy reikä jos toinenkin.. Molemmat alle 5€/kpl.. ;)
Lisäksi nappasin mukaan yleisöljyä matkarattaiden renkaitten huoltamista ajatellen, ja wc-raikastimen, jonka väri tietenkin mätsää hyvin vihreä-painotteiseen kylppäriimme..
Näihinkin ostoksiin meni alle 15€.

Päivän saalis..

Kylläpä autoilu maistuu meidän neidille, kirjaimellisesti..

kummi-nalle. <3


















..Eli siis kertakaikkisen onnistunut ostosreissu ilman suurempaa rahahäviikkiä.


Ostosreissun päätteeksi tulimme meille vielä kahvittelemaan, ja minä värjäsin ystäväni hiukset uuteen uskoon. Onhan hän sentään huomenna menossa treffeille, niin pitäähän sitä näyttää freshiltä.. ;)

"Lets get started!"


Nyt koetan vaan kuluttaa aikaa nopeasti, odottaen huomista kuin kuuta nousevaa, nimittäin silloin saan ihanaisen kummityttöni meille hoitoon, mitähän kaikkea me keksimmekään touhuilla..

Aikani kuluksi tässä väsäilin blogiin uuden bannerin ja seuraavaksi olisi vuorossa operaatio suursiivous, mikäli saan itseni irroitettua tästä tietokoneesta.. Hehheh. Harkitsen myös näpyttelevän jonkun toive-postauksen, mikäli jaksan keskittyä.. We'll see.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti