lauantai 19. lokakuuta 2013

Ei ikuisuus, ei vuodetkaan, ei mikään meitä erota.

Eilen oli ihana päivä meidän neidin ja meillä hoidossa olleen kummitytön kanssa.. Tytöt tulevat erittäin hyvin toimeen, meidänkin neiti on jo oppinut että vauvaa täytyy paijata varovaisuutta noudattaen, eikä ihan niin raakalla kädellä "hoitaa" kuin esim. nukke-vauvoja.. ;)
Eilen me yhdessä leikimme, treenasimme uusia taitoja, hupsuttelimme,nauroimme, jutustelimme, hymyilimme, söimme hyvin ja tietenkin vähän myös rupsuttelimme..

"Aaa aa, vauva.."




"Noh, mites päin tämä kirja nyt oikeen tuleekaan lukea..".<3

"Näin hienosti minä luen.." ;)

"Etsi vauvalle leluja.."

"Luenpa vauvalle vähän kirjaa.."

vähän hiukopalaa..






"Kummi on lapsen elämässä tärkeä ihminen, turvallinen aikuinen ja ystävä. Yleensä kummeiksi valitaan vanhempien hyvin tuntemia läheisiä ystäviä tai sukulaisia."


"Kummina oleminen on paitsi tehtävä myös mahdollisuus erityisen läheiseen ihmissuhteeseen. Kummi on kutsuttu vanhempien rinnalla pitämään huolta lapsesta."

Viiden kuukauden ikäinen Kummityty treenaa kovasti masulleen kääntymistätarttuu jo hienosti esineisiin, jokeltelee ja hymyilee kovasti. Voi miten tämä aika onkaan juossut kuin siivillä! 
Vastahan meidän oma neiti oli tuossa iässä, ja vastahan minä pitelin parin tunnin ikäistä kummityttöäni sylissäni.. 

Nyt nuo rakkaudet ovat päivä päivältä isompiatoimeliaampiamelkoisia vesseileitä ihan.. ;)


Tädin Pieni rakkauspakkaus.<3

"Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,

vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa ihmeitä koettavaksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäväksi,
kaiken tään pienelle lahjaks sois."



"Kyllä minä tästä vielä käännyn!"


"Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä.
Ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Ole suojana pienelle suuri puu,
jotta pienellä juuret vahvistuu."



Vähän ajatuksia kummiudestani yleisesti,

Kunnialla olen kummin tehtäväni ottanut vastaan, ja kunnialla aijon tehtäväni suorittaa loppuun, aina hamaan tappiin asti.

^Tämä Pätee Myös suloisen pienen kummipoikani kohdalla, jota harmikseni näen tällä hetkellä kovin harvoin, vähän suuremman välimatkan takia.. Asia toivottavasti korjaantunee kun saan ajokortin ja on helpompi matkata pidempää välimatkaa useammin..


"Huolenpidossa ja ystävyydessä toteutuvat kristittynä elämisen periaatteet ja lähimmäisen rakkaus. Kummin tärkeä tehtävä on myös lapsen puolesta rukoileminen."

Jännityksellä  ja innolla jo odotan, millaista sitä onkaan noiden pienten rakkaiden kanssa muutaman vuoden päästä, kun luonteenpiirteet alkavat kunnolla puhjeta kukkaan.. Innolla odotan kaikkia yteisiä hetkiä, yökyläilyjä ja kaikenlaisia retkiä.
Leikitäänköhän meillä tuolloin rauhallisia prinsessaleikkeä, vaiko vähän roisimpia leikkejä pikkuautoilla ja actionmaneilla..

Innolla odotan kun pienet rakkaat tulevat teini-ikään, haluan olla kummilapsilleni se ihminen, johon vanhemman rinnalla luottaa ja uskoutua kaikesta, mieltä askarruttavista asioista aikuisuuden kynnyksellä, aina poika/tyttö-jutuista kuukautisten/murrosiän alkamiseen.


"Kummeja ei voi vaihtaa eikä kummeilta ottaa pois tehtäväänsä kastetoimituksen jälkeen. Kummien lisääminen on mahdollista erityisistä syistä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti