perjantai 25. lokakuuta 2013

Nokka kohti uusia tuulia.

Me käytiin eilen katsomassa sitä uutta kotia ja kyllä me päätettiin se ottaa!
Nyt vaan odotellaan marraskuun loppua että saadaan avaimet plakkariin ja tavarat roudattua kohti uutta kotia!! Can't wait! Nyt on jo ensimmäinen säkillinen turhaa roinaa ja roskaa odottamassa hävittämistä! Malttamattomana aloitin muuttohommat siis näin hyvissä ajoin, kuukauden päästähän se muutto vasta on, mutta eipähän tule sitten niin kiire.. *Koputtaa puuta*.. ;)



Muitakin uutisia on.. Nimittäin meitin pirpana sai perhepäivähoitopaikan, tammikuussa alkaen!! Jes nyt ei tarvitse sitäkään stressata, että saako paikan ajoissa!! Ja vielä perhepäivähoitajalle, juuri sitä mitä toivottiinkin, meidän isolle-pienelle pirpanalle! :')

Isomman kämpän ja hoitopaikan saaminen muuttaa nyt kuitenkin tulevaisuuden suunnitelmia sen verran, että päädyttiin nyt sellaiseen tulokseen, että meikäläinen jatkaa tammikuussa työelämän pariin, opiskelut siirretään vähän tuonnemmaksi.. Mutta kylläpä odotankin jo innolla pääseväni töihin, johan tässä on vuosi jos toinenkin "laiskoteltu"! ;)

"Kun työ on nautinto, elämä on ilo. Kun työ on velvollisuus, elämä on orjuutta."


Nyt on kyllä tuleville viikoille ja etenkin viikonlopuille hommaa, että saadaan tämä meidän nykyinen mörskä pakettiin, ja mielessämme sisustella tavaroita jo uuteen kotiin, ennen varsinaista muuttopäivää..

Kylläpä asiat vaan lutviutuu omalla painollaan, kun vaan on malttavainen.. Viimeisen kuukauden sisällä on kyllä tapahtunut yhtä jos toistakin, elämää mullistavia asioita!

Kiitän ja Kuittaan!


Ps, Muksaa viikonloppua kaikille! Mitä teillä on suunnitelmissa vapaapäiville? :)

2 kommenttia:

  1. Minkälaisia töitä ajattelit lähteä tekemään? Käytkö kuitenkin koulun haastatteluissa ja ilmoittaudut poissaolevaksi?

    Sunnuntaina on monenlaisia tapahtumia lapsille ja jotain kai niistä valitaan ajankuluttamiseksi miehen 12 tunnin työvuoron vuoksi. Ensi viikon viikonloppuna on Malmintorin kirppis lauantaina, mutta sunnuntaille pitäisi taas keksiä 10 tunniksi jotain puuhaa.

    VastaaPoista
  2. Lähinnä haen oman alan töitä, mutta toki olen avoinna muillekkin vaihtoehdoille, jokin koulutuskaan ei ole poissuljettu :) Tod. näk. käyn haastattelussa, en ole vielä täysin päättänyt.. ;)

    VastaaPoista