keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pari päivää hiljaiseloa. Uutta arvonta pukkaa.

Johoi, tallella ollaan, vaikka blogi onkin jäänyt pariksi päiväksi unholaan, on vaan ollut niin kiirettä!!






Eilen vietin miltei koko päivän autokoulun liukkaalla radalla, kylläpä olikin samalla sekä jännittävää että kivaa ja sain kyllä amennettua itseeni rohkeutta liikenteeseen!!
Tänään menikin sitten toissapäiväiseen ajotuntiin nähden 100 kertaa paremmin ajotunti! Toissapäiväisiin ajoihin mahtui mukaan lukuisia mokia, joista ei tänään ollut tietoakaan, ajoin nimittäin parhaan ajoni tähän mennessä ilman yhtään virhettä!! ;) Mäkilähdötkin on vihdoin alkaneet sujumaan (*koputtaa puuta..*)!!

Eiliseen mahtui myös muuta mullistavaa.. SAIMME NIMITTÄIN AIVAN HUIPUN ASUNTOTARJOUKSEN!! Uudessa asunnossa olisi sekä meille että prinsessalle omat huoneet, vaatehuonetta, saunaa ja jopa pieni pihapläntti!!! Niiiiiiin meidän unelmaa siis, huomenna pääsemme katsomaan tätä asuntoa!! Can't wait!!! Mielessä siintää jo se ihanainen Joulu-sauna, josta mainitsinkin "Tule  Joulu kultainen"-postauksessani.. <3

Nyt vaan suureksi päänvaivaksi koituu raha, kun on autokoulun laskua, vuokravakuutta jne, mutta kyllä ne asiat tuppaa lutviutumaan.. Mutta varmaksi voin todeta, että Tämä tietää kuitenkin ainakin pientä shoppailutaukoa.. ;)

Mitä teidän muiden viikonloppuun on kuulunut? Entä uuden viikon alkuun? :)


TÄHÄN LOPPUUN VOISIN HEITTÄÄ UUDEN, PIENEN ARVONTAJUTSKAN,

HEITELKÄÄHÄN MEIKÄLÄISELLE POSTAUS-EHDOTUKSIA/TOIVEITA/HAASTEITA, niin vastaajien kesken arvon  perjantaina 25.10.2013 klo.20.00 vähän jotain pientä hiusten laittoon liittyvää (lahjan arvo n.14,00€).. ;)

1 kommentti:

  1. En ole ensimmäisiä postauksia lukenut (vielä), mutta mikäli niissä ei ole lempiasioitasi listattuna (ja kenties selitettynä), niin kiinnostaisi tietää.

    Meillä oli kiva viikonloppu ja alkuviikko. Viikkoon on kuulunut kipeitä supistuksia, päivystyskäynti, hammaslääkäri, psykologi, itseni ylittäminen hermojen kestävyydessä lapsen massiivisen uhmakohtauksen aikana, ja IKEAn tyhjentäminen. :)

    VastaaPoista