perjantai 1. marraskuuta 2013

Nyt se on vihdoin varmaa.

Hyvää marraskuun ensimmäistä päivää!

Noniin, vihdoinkin se on ihan virallista, paperihommia myöten, kuukaden päästä me päästään vihdoin muuttamaan uuteen isompaan kotiin! Miten tässä malttaisi kuukauden päivät odottaa, kun nyt jo hössötän koko ajan "muutto sitä muutto tätä.." ;) Kyllä meitä vaan on lykästänyt nyt oikein toden teolla, Joulu uudessa tilavassa kodissa, en malta odottaa että päästään jo joulukuusi ostoksille (vihdoinkin meillekkin mahtuu pieni kuusi) jne!! ;)
Pikkuneidin perhepäivähoito-paikkakin on nyt virallista, tammikuuda jännityksellä odotellessa siis.. Jaiiks.




Muksaa viikonloppua vaan kaikille! Meillä on ollut hirmuista tohinaa tässä taas koko viikko, mutta koetan vaikka tänään illalla tai huomenissa hetkeksi rauhoittua aloilleni ja kertoilla vähän paremmin kuulumisia, mm. kukkaronnyörien kiristämis-metodeista, teoriakokeesta jne.. Luvassa olisi myös toivepostausta lempiasoistani..

Huomenna pikkuneidin olisi tarkoitus mennä mummulaan jokuseksi tunniksi vähän leikkimään, niin me päästään kunnolla aloittelemana muuttohommia, raivaamalla kellarista kaikki turhat romut ja rytkyt, ainakin uff:ille tulee säkkikaupalla viemisiä.. :)

Voisin laittaa tähän loppuun tämmöistä pintä haastetta, elikkäs "Kysy  minulta mitä haluaisit minusta/elämästäni tietää", niin voisin koota kysymykistä jonkinnöisen kysymys-vastaus-ketjun.. :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kysymästä, muuttorumbaa yms hässäkkää ollut tässä nyt oikein urakalla, jäänyt kirjoittelu hetkeksi vähän taka-alalle! Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja rustasin kuulumisista uuden postauksen, joten sieltä vaan lukemaan meidän tärkeimmät kuulumiset :)

      Poista
  2. Heippa!
    Eksyin blogiisi vahingossa, olemme olleet samaan aikaan kättärillä synnyttämässä :) Minun tyttöni syntyi 30.8.2012 .Terveisiä vaan sinne teidän pikku neidille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ohhoh, onpas jännää että tytöt syntyneet samoihin aikoihin samassa paikassa, kyllä tämä Suomi vaan on pieni paikka! ;) Terveisiä sinne teidänkin pikku neidille siis ja mukavaa Joulun odotusta! :)

      Poista