tiistai 12. elokuuta 2014

Pieni irtiotto maaseudun rauhaan.

Teimmepäs tuossa viime torstaina kenties viimeisen vähän pidemmän välimatkan reissun hetkeen.. Lähdimme nimittäin minilomalle Anoppilaani, maaseudun rauhaan ja hiljaisuuteen!
Ja miniloma oli kyllä kerrassaan onnistunut, rentouduimme, nukuimme hyvin, kalastimme, soutelimme, ulkoilimme, saunoimme, grillasimme laavulla, söimme hyvin, kävimme kotieläintilalla (jossa riittikin pirpanalle ihmeteltävää), minä opettelin anopin ohjeistuksella uudelleen neulomaan villasukkia jne jne! Ihanaa laatuaikaa läheisten kanssa. Kyllä maaseudulla vaan sielu lepää!
Ja ehkä suurin juttu koko reissussa oli, kun Iso_Pieni_Pirpana oli lähes koko mammala reissun ajan ilman vaippaa (nukkumaan mennessä toki laitettiin vaippa) & ihan muutamaa vahinkoa lukuunottamatta neiti osasi todella hienosti tehdä tarpeensa pottaan/pönttöön!!! Voi kääk, onko meidän "vauva" tosiaankin jo noin iso ja etevä!!! :')
Kotiinlähdön aika koitti kuitenkin maanantaina, ja kyllähän kotiin on aina mukava palata reissun jälkeen, "Home Sweet Home". Niinpä vaan heti maanantaina illalla alkoi jälleen "menkkajuilinta" ja supistukset, toivotaan että pikkuhiljaa alkaisi masu_pirpanan synnytys olla käsillä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti