sunnuntai 2. helmikuuta 2014

HipHei helmikuu, mitäpä meidän perheelle tänä päivänä oikein kuuluu.

No voihan nenä. Kylläpä olen taasen  piitkän tovin laiminlyönyt tätä näpyttelyä.. On ollut muuttoa, Joulua, Uutta Vuotta, ison-pienen pirpanan hoidon aloitusta, omien työjuttujen suunnittelua ymsyms hässäkkää että kertakaikkiaan olen vaan tietoisesti "unohtanut" näpytellä meidän kuulumisia..
Mutta jos nyt taas kuvien välityksellä kertoilisin vähän meidän viime aikojen kuulumisia.. Ja koitanpa taas tsempata tämän kirjoittelun kanssa vastaisuudessa..
Paljastanpa sen verran, Luvassa lähiaikoina elämää mullistavia tapahtumia mm. työrintamalla ymsyms.. ;)

Ensimmäisiä päivä uudessa kodissa.. Eteisestä.

Kaaoksen partaalla oleva keittiö.

Lisää keittiötä..

Olohuone toistaiseksi kovin pelkistetty kun ei ole hyllyjä/tauluja tms. vielä ripustettu..

VIHDOINKIN meillä on ihan oma huone!!

Joulu on taas. <3

Iloinen pieni tonttu-tyttö!

Jouluaattona olimme aamusella perheen kesken kotona, iltapäivästä lähdimme M:n mummilaan sukuloimaan ja illaksi haimme isäni meille jatkamaan Joulun viettoa.

Tuli syötyä hyvin, katseltua jouluohjelmia, saunottua, naurettua, nautittua läheisten seurasta, käytyä haudoilla, ja kaikkea muuta ihanaa, kyllä Joulu voisi mielestäni olla useammin kuin kerran vuodessa. <3

Pikku-Neitikin pääsi maistamaan riisipuuroa, kinkkua, torttua, piparia, yms yms jouluherkkuja, mutta ehdoton suosikki oli herneet!

Uuden Vuoden viettoa "mummulassa" ja ihan vaan kotosalla, raketit vähän meinasi jännittää neitokaista..

JA SITTEN ALKOIKIN MEIDÄN ISOLLA TYTÖLLÄ PERHEPÄIVÄHOITO!! Sniff. Reippaana aloitti neiti uuden vaiheen elämässään.

Hämmästyttävä Kummastuttava Ensilumi..

Whiiiihh Lunta!!

Ohhoh. Kyylmää lunta Yhh.

Pulkkailemaan!

Iso-Pieni Pirpana oppii joka päivä uusia asioita, sanoja yms yms. Ihanaa seurata vierestä, kuinka toinen tekee uusia oivalluksia, kaikki uudet asiat jaksaa hämmästyttää ja kummastuttaa niin mahdottomasti.. Neidistä on puhjennut oikea kujeilija, uhmaltakaan ei olla vältytty, mutta toisaalta hän on niin kovin positiivinen ja hellyyttävä persoona, ja toki tilanteen vaatiessa myös hieman ujo
Neiti puhua papattaa jo kovaa vauhtia, matkii kaikkia uusia kuulemiaan sanoja, rakentelee palikka-torneja, leikkii pikkuautoilla "prrmm prmmm" ja pikku-hevosilla "ihhahhaa ihhahhaa", selailee mielellään kirjoja, rämpyttelee leikki pianoaan ja tanssahtelee aina musiikin soidessa..
Iso tyttö, yhtä hymyä koko neiti. <3


Siinäpä muutama otos meidän parhaista hetkistä viime aikoina.. 

Lisäksi on mainittava, että tämä mammakin sai vihdoin sen stressiä aiheuttaneen autokoulun käytyä ja nyt löytyy kortti taskusta! ;)

Räpsinpä vaikka ensi viikolla tuoreempia kuvia tästä uudesta kodista (minullakin toiv. viimeinen lomailu viikko ennen työelämään palaamista, tästäkin enemmän ensi viikolla), 

ja loppuviikosta on sitten luvassa jännittävän kutkuttavaa postausta työkuulumisista, parisuhde rintamalta ja muista jutuista! :)



2 kommenttia: