tiistai 1. lokakuuta 2013

Unelmointi on paras tapa luoda todellisuutta.

Ja vihdoinkin tähän päivään. Tosiaan, enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut olevani maailman onnellisin äiti, omasta pienestä taaperoisestani. Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut että minulla juurikin tuo ihana mieheni rinnallani (tätä ei varmasti olisi moni muukaan uskonut historiamme alkutaipaleen tuntien), ja että on mitä mahtavin pieni perhe, rauhallinen koti ja jopa ylioppilastuntkinto ja ammattikin..
Minulla on nyt kaikkea sitä, mistä en joskus uskaltanut edes unelmoida. <3

Mutta niin vaan elämä kantaa yllätyksiä mukanaan..
Tällä hetkellä olen täysipäiväisesti kotiäitinä tuolle ihanaiselle pienelle pirpanalle, jonka kanssa ei kyllä aika käy pitkäksi, ei sitten millään.<3

..Vaan tammikuussapas olisi meidän neitokaisen aika aloittaa päivähoidossa, ja äipän tulevaisuus onkin vielä hieman auki työn/koulun saralta..
Hain tuossa taannoin muutamaa opiskelupaikkaa, minua aina kiinnostaneelle, täysin uudelle alalle, vielä ei ole tullut "tuomiota", otetaanko minut vastaan ko. alan opiskelijaksi..

Jos niin ihanasti käy että pääsen sisään, niin sitten minusta vuoden-parin päästä todennälöisesti tulee lähihoitaja.. Ja joskus sitten ISONA olisi haaveena lukea itseni vielä sosionomiksi, mutta sen aika saa odottaa vielä tuolla hamassa tulevaisuudessa..

Onni syntyy, kun valmistelu kohtaa mahdollisuuden.— Elmer Letterman

..Ja jos nyt taas niin ikävästi käy, etten pääsisikään heti tammikuussa opintielle, niin se ei maailmaani romuta, vaan sitten haen töitä joko omalle alalleni (parturi-kampaaja), mikä tällä hetkellä kyllä kovasti kutkuttelisi..
Olenhan aina nauttinut ihmisten hiustenlaitosta, vaikkei se heti valmistumisen jälkeen siltä tuntunutkaan, vaan halusin kokeilla jotain aivan muuta.. Mutta nyt melkoisen pitkän tauon tuo kaipuu ko. ammatin hommiin näkyy mm. omien hiustyylieni jatkuvana muutoksena, ystävien kuontaloitten uuteen uskoon laittamisena jne..
Tai sitten haen töitä, noh katsotaan sitä ammatin suuntautumista enemmän sitten kun saan kouluilta tiedon mahd. opiskelupaikasta.. Siihen saakka olkoon työsuunnitelmat avoimet.. ;)

Menestyksen ensimmäinen askel on rakastua työhösi.— Sisar Mary Lauretta
Älä odota innostusta. Et saa mitään aikaan, jos odotat. Mielesi pitää ymmärtää, että sen on aika ryhtyä töihin.



 "Kun työ on nautinto, elämä on ilo. 
Kun työ on velvollisuus, elämä on orjuutta."
— Maxim Gorki















Luovuus on usein olemassaolevan tosiasian oivaltamista. Tiesittekö että vasen ja oikea kenkä keksittiin vasta runsas vuosisata sitten.— Bernice Fitz-Gibbon
Tulevaisuuden haaveissa häämöttää myös "punainen tupa ja perunamaa", mutta ennen sitä ihan omaa kotia keräämme siihen rahaa vielä pitkän tovin, ja sitä tehdessämme odotteleme tässä nyt saavamme edes vähän isomman vuokra-asunnon.. Vuosihan tässä on pian odotettu, joten toivotaan että pian tärppäisi. Isompi asunto kun saadaan, on meille odotettavissa mm. Jadelle pieni karvakamu, jne..Ja innolla jään nyt siis odottamaan mitähän tulevaisuus meille tuo tullessaan, kunhan uskallamme unelmoida. <3
"Unelmat ja toiveet voivat olla vaikeasti tavoiteltavissa. Saavuttaaksesi ne, sinun on jaksettava yrittää.
Alä luovuta.

Ennen kaikkea, älä koskaan lakkaa uskomasta itseesi.
Muista, että sinäkin olet jotain erikoista ja voit menestyä elämässä.
Ei ole tärkeää mihin pyrit, kunhan päämäärän saavuttaminen tekee sinut onnelliseksi."


-Rosemary DePaolis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti